קצת עליי



נעים מאוד, שמי איריס אלג'ם.
את לימודיי המקצועיים עברתי ב"בישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה"
וכן עברתי השתלמות ב"קורדון בלו" בפריז.
כמו כן, אני בוגרת מכללת "חשיפה" - לימודי תקשורת חזותית.


את סיפור תחילת דרכי בעולם הקונדיטוריה תוכלו למצוא בפוסטים ותיקים באתר זה
וכן בסדרת הכתבות שלי במנטקה - יומנה של קונדיטורית מתחילה.


הסקרנות היא שמובילה אותי. להכיר עוד טכניקות, עוד חומרי גלם, עוד טעמים ומרקמים
מעניינים ושילובים מנצחים. 
בנוסף, כפי שתראו בביקורכם באתר, אני מקפידה לצלם את התוצרים.
הצילום הוא תחום מעניין, אשר דורש אנרגיות ויצירתיות כפי שנדרש בהכנת כל עוגה ועוגיה.


האתר נוצר בעיקר לשם השראה והנאה. ברחבי האינטרנט קיימים אתרי מתכונים רבים עד אין ספור. 
אם נהניתם מהביקור או קיבלתם השראה או שניהם, אז אני את שלי עשיתי :]


ניתן ליצור עמי קשר במייל irisweetsblog@gmail.com

שלכם,
איריס