בכל אחד מאיתנו מסתתר עוגיפלצת קטן. מכירים את התחושה של הרצון העז למשהו מתוק, אבל לא משהו כבד ולא משהו גדול. פשוט לאיזו עוגיה (עוגיות, יותר נכון) עגלגלה, טריה, מתוקה, קראנצ'ית, חמאתית ועם שוקולד צ'יפס. מכירים? בודאי שמכירים. ואז אוכלים עוגיה אחת קטנה ועוד אחת ועוד אחת.. רגע. אז אכלנו כבר 3 עוגיות, ובדיעבד היינו עושים את אותו הדבר, אז למה לא לאכול עוגיה אחת ג-ד-ו-ל-ה?
לא משנה אם זה מזכיר לכם את רחוב פיפט אבניו, אוקספורד או סומסום, תמיד כדאי שיהיו בצד, לשעת הצורך, עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות. טיפ קטן, עוגיות עגולות גדולות + קופסאות מלבניות קטנות = אופס.. זה לא נכנס. ועוד טיפ אחד - שוקולד צ'יפס 60% עושה לגמרי את ההבדל בין עוגיות שקונים במשקל במאפיה של הסופר לבין עוגיות מדהימות שכאלו. כמובן שבנוסף לעוד כמה דברים כמו חמאה, וניל ועוד.. יאמי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה