22 יוני, 2012

העוגה הראשונה מאז פריז..



לא העוגה הזאת עברה בראשי כשהייתי בא-סימון שבפריז ורכשתי את הרינג המתוק הזה - עגול קוטר 16. נכון. רינגים יש גם בארץ - אני יודעת! אבל את העוגות בגדלים האלו לא רואים בארץ. כאן כולם רוצים גדול, כולם רוצים משפחתי, רב משפחתי יותר נכון. הרינג הזה גורם לי להרגיש פרפרים נעימים.. להיכנס למטבח או לקונדיטוריה ולרצות להכין משהו סופר איכותי, עוגת בוטיק אם תרצו. ואז אני מדמיינת עוד שניים כמוה. לידה 2 טארטים עם קרם פיסטוק ופירות יער, כמה טארטלטים בניחוח הדרים צהבהבים יפהפיים. מעל, סלסלה ארוכה עם מאפי בוקר טריים.. בקיצור, געגועים לפריז.


למקרה שתהיתם, העוגה היא עוגת מוס קפה עם קרם שוקולד מריר רך על בסיס קראנץ' שוקולד-נוגט. בגלגול הבא היא כנראה תהיה שונה ב-180 מעלות. כפי שדמיינתי אותה כשעמדתי שם, מול כל סוגי התבניות והכלים ובכל תבנית ראיתי מה הייתי מכינה.  


איזה כייף זה. תבניות ורינגים הם מקור השראה נהדר - כל עוד הוא לא צפוי מדי, כן? 











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה