31 מרץ, 2013

Meringue kisses - נשיקות מרנג



כל כך קל להכין את היפהפיות הללו. נשיקות שאפשר לתת לכל אחד..

עבור אלף נשיקות (לא באמת, אבל זה הסתדר יופי עם השיר..)

60 גרם חלבון ביצה (2 חלבונים)
120 גרם סוכר (1/2 כוס פחות כף)

מערבבים בקערה את החלבונים והסוכר ומחממים בבן-מארי
(מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים), עד שהסוכר נמס, תוך ערבוב.
מעבירים למיקסר ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב ופושר.
מזלפים את המרנג בכל צורה שמתחשק ואופים בתנור שחומם מראש ל- 100 מעלות עד שהמרנג מתנתק מנייר האפייה.
(משך זמן האפייה תלוי בגודל הזילוף)
וכעת כל שנותר הוא לחלק לאנשים שאוהבים..

אגב, סדר פסח הגיע גם לבלוג! דף חדש נוסף לבלוג, המרכז את כל המתכונים יחד. מצד ימין למעלה "מתכונים" לשירותכם.. השתמשו בו בתבונה.
חג שמח! שלכם,
איריס 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה