בראוניז נימוחים עם מחית פרלינה וציפוי מ-ש-ג-ע שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!
עבור תבנית מרובעת 20*20
לשכבת הבראוניז
200 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה
קורט מלח
1 כפית מחית וניל
130 גרם סוכר (1/2 כוס + כף)
3 ביצים
70 גרם קמח (1/2 כוס)
40 גרם פרלינה (2 כפות)
ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
מוסיפים את הוניל, המלח, הסוכר והביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ולבסוף מוסיפים את הפרלינה ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ- 17 דקות (הדפנות יציבות והמרכז מעט רך)
מצננים מעט.
לציפוי הקראנצ'י
100 גרם שוקולד מריר מומס
40 גרם פרלינה (2 כפות)
60 גרם אבקת סוכר (2 כפות גדושות)
חופן ברס ופולי קקאו גרוסים
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לקבלת ציפוי משחתי אחיד.
מצפים את הבראוניז, מפזרים מעל מעט ברס ופולי קקאו גרוסים ומצננים היטב.
חותכים ומגישים.
מומלץ לשמור בטמפ' החדר.
עבור תבנית מרובעת 20*20
לשכבת הבראוניז
200 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה
קורט מלח
1 כפית מחית וניל
130 גרם סוכר (1/2 כוס + כף)
3 ביצים
70 גרם קמח (1/2 כוס)
40 גרם פרלינה (2 כפות)
ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
מוסיפים את הוניל, המלח, הסוכר והביצים ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ולבסוף מוסיפים את הפרלינה ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ- 17 דקות (הדפנות יציבות והמרכז מעט רך)
מצננים מעט.
לציפוי הקראנצ'י
100 גרם שוקולד מריר מומס
40 גרם פרלינה (2 כפות)
60 גרם אבקת סוכר (2 כפות גדושות)
חופן ברס ופולי קקאו גרוסים
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר לקבלת ציפוי משחתי אחיד.
מצפים את הבראוניז, מפזרים מעל מעט ברס ופולי קקאו גרוסים ומצננים היטב.
חותכים ומגישים.
מומלץ לשמור בטמפ' החדר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה