אם יש יום שאנחנו באמת יודעים לחגוג בו, הוא יום (חג) העצמאות. ערב מלא זיקוקים, הופעות, מוזיקה טובה ובאמת תחושה של אחדות ולמחרת, יום שכולו מוקדש לתשוקתנו האמיתית - אוכל. בין אם אתם מתכננים ארוחת שיפודי פרגית או טופו, חייבים לדאוג גם לסיום מתוק. אחרי ארוחה מלאה אין כמו עוגה בחושה, חמצמצה-מתקתקה, שקל להכין, קל לשנע והכי חשוב, טעימה ביותר. עוגת תפוחים עסיסית, ללא מוצרי חלב, עשירה באגוזים ותבלינים טובים.
עבור תבנית אינגליש קייק אחת / תבנית בבקה בינונית
2 ביצים
1/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
2 כפות סוכר חום
1 כף סוכר וניל
זסט מחצי לימון
1 כפית קינמון
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1 כף ברנדי
1 כוס קמח תופח
2 תפוחים מזן סמית, קלופים וחתוכים לקוביות קטניות
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
מערבבים בקערה את הביצים, השמן, הסוכרים, התבלינים והברנדי.
מנפים את הקמח פנימה ומערבבים היטב.
מוסיפים את התפוחים והאגוזים ומערבבים (בעזרת כף).
יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-50 דקות (מבחן הקיסם)
עבור תבנית אינגליש קייק אחת / תבנית בבקה בינונית
2 ביצים
1/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
2 כפות סוכר חום
1 כף סוכר וניל
זסט מחצי לימון
1 כפית קינמון
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1 כף ברנדי
1 כוס קמח תופח
2 תפוחים מזן סמית, קלופים וחתוכים לקוביות קטניות
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
מערבבים בקערה את הביצים, השמן, הסוכרים, התבלינים והברנדי.
מנפים את הקמח פנימה ומערבבים היטב.
מוסיפים את התפוחים והאגוזים ומערבבים (בעזרת כף).
יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-50 דקות (מבחן הקיסם)
I like it when individuals come together and share thoughts.
השבמחקGreat site, keep it up!
my web site עורך דין