עם כל הכבוד (והאובססיה) לקונדיטוריה הצרפתית, יש גם מקום לבייקרי האמריקאי. בראוניז הוא אחד המתוקים הטובים והמוצלחים ביותר וניתן למצוא אותו בכל בית קפה, ספר אפייה וכל בית של חובבי מתוקים. לצידו של הבראוניז נעמדת הבלונדיז, הלא היא הגרסה הבלונדינית. יש שעושים אותה נקייה, פשוטה וונילית, ויש שמוסיפים לה שוקולד צ'יפס, קפה, אגוזים, שיבולת שועל, דלעת, נוטלה, חמאת בוטנים, שברי עוגיות, טופי ועוד. אתם תעשו מה שמתחשק לכם!
מתכון לתבנית מרובעת 20*20
120 גרם חמאה מומסת
80 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח (אפילו שניים)
1 כף ברנדי
140 גרם קמח (1 כוס)
1/2 כפית אבקת אפייה
חופן שוקולד צ'יפס (או מה שמתחשק)
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר.
יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ-25 דקות עד להזהבה, זהירות לא לאפות יותר מדי.
מצננים היטב, פורסים לקוביות/מלבנים/עיגולים/קורצים לבבות (מה שמתחשק כבר אמרתי, לא?)
מגישים בטמפ' החדר.
מתכון לתבנית מרובעת 20*20
120 גרם חמאה מומסת
80 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח (אפילו שניים)
1 כף ברנדי
140 גרם קמח (1 כוס)
1/2 כפית אבקת אפייה
חופן שוקולד צ'יפס (או מה שמתחשק)
אופן ההכנה:
בקערה, מערבבים את כל החומרים לפי הסדר.
יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ-25 דקות עד להזהבה, זהירות לא לאפות יותר מדי.
מצננים היטב, פורסים לקוביות/מלבנים/עיגולים/קורצים לבבות (מה שמתחשק כבר אמרתי, לא?)
מגישים בטמפ' החדר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה