הקינוח האולטימטיבי - פבלובה. מורכב משכבות של מרנג אפוי, שמנת מוקצפת ופטל.
למרנג:
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כפית חומץ
מקציפים את המרנג תוך הוספה הדרגתית של הסוכרים.
לאחר קבלת מרנג יציב מוסיפים את החומץ תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד כדקה.
מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים פרחים (פה אפשר להשתולל.. לבבות, עיגולים, מלבנים.. מה שמתחשק)
אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות כ-50 דקות.
הרכבת הקינוח:
מניחים פרח מרנג, מזלפים עיגול של שמנת מוקצפת (ללא סוכר - המתיקות תגיע מהמנרג)
מניחים תלולית של פטל (אני השתמשתי בפטל קפוא, שהפשרתי כמובן) ומעל מניחים עוד פרח מרנג.
מזלפים שמנת מוקצפת ובנדיבות מניחים תלוליות פטל.
למרנג:
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כפית חומץ
מקציפים את המרנג תוך הוספה הדרגתית של הסוכרים.
לאחר קבלת מרנג יציב מוסיפים את החומץ תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד כדקה.
מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים פרחים (פה אפשר להשתולל.. לבבות, עיגולים, מלבנים.. מה שמתחשק)
אופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות כ-50 דקות.
הרכבת הקינוח:
מניחים פרח מרנג, מזלפים עיגול של שמנת מוקצפת (ללא סוכר - המתיקות תגיע מהמנרג)
מניחים תלולית של פטל (אני השתמשתי בפטל קפוא, שהפשרתי כמובן) ומעל מניחים עוד פרח מרנג.
מזלפים שמנת מוקצפת ובנדיבות מניחים תלוליות פטל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה