16 ספטמבר, 2011

נכנסים לאוירת החג.. עוגת תפוחים




מתכון לעוגה עגולה, קוטר 20.

2 ביצים
2 כפות סוכר חום
2/3 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כפית שטוחה קינמון
קורט מלח
1 כוס קמח תופח
1 תפוח קלוף וחתוך לקוביות (עדיף מזן גרנד סמית)

לקישוט - 2 תפוחים פרוסים, חופן שקדים פרוסים

מערבבים את חומרי הבלילה לפי הסדר, יוצקים לתבנית.
מסדרים את פרוסות התפוחים מעל ומפזרים שקדים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ-50 דקות (מבחן הקיסם).

גם אתם מחכים לראש השנה? עוד קצת והחג מגיע !



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה