אם אתם אוהבים בראוניז דחוסים, במרקם פאדג'י במיוחד, אתם חייבים כאלו במקרר!
החדשות הטובות הן שזמן ההכנה הוא בדיוק 5 דקות
החדשות הפחות טובות הן שתאלצו להמתין לילה שלם עד לחיתוך, סמכו עליי - שווה את ההמתנה!
לתבנית מרובעת 20*20
200 גרם שוקולד
120 גרם חמאה
קורט מלח
130 גרם סוכר (חצי כוס+2 כפות)
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
70 גרם קמח (1/2 כוס)
ממיסים שוקולד וחמאה.
מוסיפים מלח, סוכר ווניל ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים אחת-אחת תוך ערבוב.
מנפים פנימה את הקמח ומערבבים לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, 15 דקות.
מצננים ומעבירים למקרר ללילה. חותכים ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה