ל- 24 מיני קאפקייקס שוקולד-קפה
קאפקייקס:
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
כפית תמצית וניל
1/3 כוס שמן
1/2 כוס חלב
1/3 כוס קקאו
1/4 1 כוסות קמח תופח
1/2 כוס מים רותחים
מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר, המלח, הוניל, השמן והחלב.
מנפים פנימה קמח וקקאו ומערבבים.
מוסיפים מים רותחים ומערבבים לבלילה אחידה.
יוצקים לתבנית מיני קאפקייקס משומנת ואופים ב-180 מעלות, כ-12 דקות.
מצננים.
קרם קפה:
100 גרם חמאה רכה
4 כפות גדושות אבקת סוכר
2 כפות שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד חלב מומס
כפית אבקת קפה נמס מומס בכף מים רותחים
בקערה בעזרת מטרפה, מקרימים חמאה ואבקת סוכר
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים היטב.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
מוסיפים בפעמיים את תמצית הקפה ומערבבים לקבלת קרם חלק.
מזלפים את הקרם על המיני'ס, אוכלים ומחייכים.
כמובן שאפשר לשדרג ולשנות את הקרם לפי טעמכם האישי..
סופ"ש חמים ונעים לכולם !
איריס
יאמי נראה טעים
השבמחק